Tisková zpráva 2011

dát více prostoru pro vlastní realizaci a příležitost najít si nové posluchače. Zároveň chceme vytvořit jakousi tradici pořádání této akce, jelikož je první svého druhu v republice.“ vysvětluje za organizační tým festivalu Alena Průšová. Celý festival, který pořádá Mistral TV produkce za finanční podpory Ústeckého kraje a města Most, je i letos opět soutěžní. Porota složená z profesionálů z hudební branže ještě tentýž večer rozhodne, které tři kapely ocení. „Stejně jako loni bude o vítězi festivalu rozhodovat známý kameraman Martin Studecký, který natáčel kromě jiného i klip pro skupinu Chinaski, dále hudebník Míra Kuželka a nově i muzikant a učitel hudby Richard Řeřicha společně s mladým, nadějným rockerem Lukášem Korandou. Na vizuální stránku bude svým profesionálním okem dohlížet fotograf Daniel Šeiner.“ dodává ke složení poroty Průšová. Ocenění dostane i kapela, která získá nejvíce diváckých hlasů. Do tohoto hlasování se může do pátku zapojit každý na oficiálním webu www.festklip.cz. Skupiny soutěží o slevu do nahrávacího studia Ponte Records, kosmetické balíčky Oriflame, webhosting pro stránky kapely od společnosti Softex NCP, vouchery do restaurace Pohádka a hudební balíčky od hudebnin Tymos Most. Vstup na akci je zdarma. Ukončení festivalu je plánováno na jedenáctou hodinu večerní.

Alena Průšová
organizátorka