Muzikanti pozor ! Vaše klipy se začínají vysílat v televizi po celé ČR i na Slovensku.

Muzikanti pozor ! Vaše klipy se začínají vysílat v televizi po celé ČR  i na Slovensku.

Klipy nominované v rámci festivalu FESTKLIP nezůstanou jen na internetu. Objeví se i  ve vysílání REGIONÁLNÍTELEVIZE.CZ, která se stala mediálním partnerem festivalu.

„Je to výborná zpráva pro všechny hudební kapely. Přihlášené klipy, které byly dosud k vidění jen na internetových stránkách www.festklip.cz, se teď objeví i v televizním vysílání. Věříme, že tím podpoříme nejenom festival FESTKLIP, ale také samotné kapely, které se tak mohou prezentovat široké veřejnosti,“ říká za pořadatelskou společnost MISTRAL TV produkce, s.r.o.  Magdaléna Jenčíková.

První nominovaný klip do letošního ročníku FESTKLIPU bude poprvé nasazen do vysílání Regionalnitelevize.cz tento pátek 28. 9. 2012, v čase od 20.50 do 21.00 hodin. Ten samý klip pak bude ještě ten den reprízován každé čtyři hodiny. Následující den večer bude odvysílán další přihlášený videoklip.

„ Smysl tohoto festivalu – tedy podpořit regionální kapely, nám přišel velmi zajímavý, a proto jsme rádi, že jsme se stali mediálními partnery FESTKLIPU. Přejeme kapelám, aby si prostřednictvím našeho vysílání našly další fanoušky, bez ohledu na region, kde hrají,“ dodává ředitelka Regionálnítelevize.cz Eva Stejskalová.

Vysílání televize lidé naladí na samostatném kanále na satelitu Astra 3B. Televizní diváci zde sledují zpravodajství z regionů a to jak po celé České republice, tak i na Slovensku. Více je  na www.regionalnitelevize.cz.

Od pátku to tedy bude i FESTKLIP. Ten se letos koná už třetím rokem a to za podpory Ústeckého kraje a města Most. Amatérské kapely mohou své klipy stále přihlašovat, hlasování veřejnosti bude spuštěno 1. října. Tři nejlepší videoklipy i letos vybere odborná porota a také lidé - právě prostřednictvím hlasování po internetu.

Slavnostní večer s vyhlášením vítězů se uskuteční 16. listopadu 2012 v mostecké Gama Hospodě, kdy naživo vystoupí nejméně 3 kapely a na plátně budou promítány soutěžní videoklipy.

MOTTO FESTKLIPu: „ Je jedno, co hraješ …ukaž, jak u toho vypadáš!“